Vila i frid, älskade Ängla <3 Nu är du smärtfri & kan springa över regnbågsbron på dom gröna ängarna tillsammans med Ester igen. 2019-08-22

Vår lilla madame, det är Ängla det. Hon är född vintern 2011 & är en väldigt vacker italienska. Hon är reserverad mot nya människor men när hon känner sig trygg är hon en riktigt charmig tjej. Hon älskar att springa & springa & springa & springa! Speciellt på stranden så sanden yr! När vi är på väg dit & närmar oss så talar hon glatt om att hon har stenkoll på vart vi är på väg & vill att vi skyndar oss dit. Sen när vi är hemma då älskar hon att sova. Gärna på en, var nånstans spelar ingen roll, bara det är på en. 🙂 Hon tycker om att gnaga på ben & får hon chansen att tjuva dom andras så gör hon det utan att blinka!
Ängla är en sprallig liten madame som är skygg innan man lärt känna henne. Hon är även skygg mot andra hundar. Hon älskar att springa & då menar jag verkligen springa. Som en vind flyger hon fram. Hon blir aldrig trött & är en glad liten tjej. Hon är busig, kelig, matglad & karismatisk. Stor personlighet döljer sig i hennes lilla kropp.

Stamtavla på Ängla

Italiensk Vinthund

Stamtavla Ängla, Italiensk Vinthund